0   /   100

O nama

Pomažemo tvrtkama ojačati online posjete izradom web trgovina, strategije i vizualnih rješenja kako bi ostvarili što bolji doseg i profit.

Mi smo full digital studio sa sjedištem u Zadru, ali nas uvijek možete
dobiti i online budući da smo remote studio.

Iza nas je više od 10 godina u razvoju vrhunskih web stranica i izradi
digitalnih rješenja, marketinga te prodaje, u čemu Vam, također,
možemo pomoći i biti dobar partner.

15
Godina rada
52
Sretnih klijenata
153
Odrađenih projekta
2959
Kreativnih ideja

Znamo kako izraditi kvalitetno web rješenje s fokusom na prodaji, koje će
Vam osigurati stabilan, a u konačnici i veći prihod.

Ali tu nije kraj. Nakon što izradimo i isporučimo Vaš projekt, ostajemo uz
Vas i podržavamo Vaš rast online poslovanja i prodaje kroz stalno održavanje te moguće naknadne korekcije prema Vašim željama.

Također, vodimo računa o likvidnosti Vaše tvrtke, a time omogućujemo zaista jedinstvene načine plaćanja, poput obročno plaćanja do 24 rate bez kamata.

"Od inicijalnih pregovora do posljednjeg detalja na web shopu, maksimalno susretljivi i profesionalni u svojem pristupu, što je rezultiralo uspješno odrađenim projektom i zadovoljstvom Hogl menađment tima!"
Gerh Bachmaier, CEO Hogl
"Naša suradnja s TMBingo design studio je od samog početka vrlo kvalitetna. Komunikacija je brza putem CRM kanala i sve naše želje do sada su uspješno posložene u web shop kakvu smo zamislili. Također, prijedlozi oko detalja i dizajna su bili kvalitetni i jednostno su se uklopili. Nadamo se da će se naša suradnja i dalje nastaviti uspješno kao i do sada."
Andrew Bowmen, Veer
Izvrstan posao, TMBingo nam je radio novu web stranicu tvrtke nakon više godina održavanja stare, došao je red da se "obnovimo". Suradnja ide glatko i sve naše želje su ispunjene.
Josipa Skroće, Skroće Zadar
Uz TMBingo Design Studio smo od samog našeg početka 2012. koristimo hosting i radili su nam sada i drugi novi web, iznimno smo zadovoljni. Stranica je puno preglednija nego stara a brzina toliko super da samo na prvoj stranici Google pretraživaća! Hvala Vam!
Hrvoje Zurak - Zurak Ugradnja Kamena
Surađujemo od 2006. godine. Veoma sam zadovoljan dobivenom uslugom. Ekipa je zabavna i lako se dogovoriti s njima oko svakog detalja. Topla preporuka.
David T. Parks, Petrol Canada
Bez sumnje, u timu TMBingo Design Studio su visoko kvalificirani stručnjaci s kojima je privilegija raditi.
Mike - Scratch

Ponosni partneri

Imate projekt?

Krenimo ga izrađivati dana!